i shop til' i drop

nu kommer dagens inköp! :] bilderna är verkligen inte dom bästa. men men...



bild 1: vitt baslinne - JC. fick tips av en tjej när jag letade efter baslinnen om dessa från jc. redan när jag tog på mig det så kändes det helt underbart. 129 kronor.

bild 2: t-shirt med tryck - gina tricot. gillar trycket. gina tricot har riktigt många coola t-shirts för tillfället och hade ekonomin tillåtit mig så hade jag köpt fler. 99 kronor.

bild 3: blå "träningsjacka" - gina tricot. jag har länge velat ha en sån jacka (bilden gör den verkligen inte rättvisa) egentligen från adidas, men dom är i princip omöjliga att få tag på. då hittade jag denna! fanns i rosa och vitt också. 299 kronor.

bild 4: senapsgul rutig skjorta - vero moda. skrev för ett tag sedan om att jag hade spanat in denna och nu är den min. älskar verkligen färgen. den är skön i stretch också! :] finns även i rött och i grönt. 259 kronor.



bild 5: satinblus - vero moda. verkligen skitkass bild, man ser ju typ ingenting av blusen. har inget ljus bra ljus någonstans och då är det omöjligt att fota svart. den är väldigt festlig i alla fall! 259 kronor. finns även i lila, creme och rött. jag vill ha alla! haha! ;P

bild 6 & 7: stövlar - skopunkten. min lillasyster skulle köpa ett par stövlar (likadana som dessa fast i svart) och sedan hittade min mamma också ett par svarta stövlar och eftersom skopunkten alltid har tag 3 betala för 2 så vore det ju bara korkat att inte ta ett par till. så jag och lil' sis ska dela på dessa. 125 kronor blev det för mig! ;] men normalpriset är 399 kronor.

bild 8: träningsskor - nike/intersport. jag har haft samma idrottsskor i fem år nu och de börjar säga hejdå, så det var dags att köpa nya. detta är nog de skönaste idrottskor jag någonsin provat. de har väldigt hög "hålfot" och det har jag också, så det ger ett bra stöd. I LIKE! 1100 kronor. (tur att mamma sponsrade mig med dom)


nu ska jag umgås med min älskling. mm, jag har saknat honom!
puss på er!

förresten.. tycker folk att det är kul att läsa sådant här? vad man har handlat och så? vill helst inte tråka ut er! ;]

Kommentarer
Postat av: Anna K

Skjortan va superfin!

Postat av: nelle

YES, I LOVE IT! :D Förresten, såg du om det fanns en sådan tröja fast i kortarmad? :):):) Den var riktigt nice, allt det andra också. Det är faktiskt lite mysko allting, de röda stövlarna har jag spanat in på skopunkten.com och den tröjan skymtades i ögonvrån på gina idag :)

2006-08-26 @ 20:16:55
URL: http://cornelle.blogg.se
Postat av: mikaela

anna k: tack så mycket! :]

nelle: vet faktiskt inte om det fanns någon kortärmad liknande skjorta. jag hade ju spanat in denna innan så jag hade bara ögonen för den! ;]
hehe, ja, det är lite mysko. ändå köpte du ingenting? ;P

2006-08-26 @ 20:52:30
URL: http://kela.blogg.se
Postat av: nelle

Ytterligare en tripp till Väla nalkas ;D mihi.

2006-08-26 @ 22:56:45
URL: http://cornelle.blogg.se
Postat av: Ängla

Kul med leopard!

2006-08-26 @ 23:46:42
URL: http://englaellen.blogg.se
Postat av: Anna

fortsätt skriva om dina shoppingfynd. det är riktigt roligt :)

2006-08-27 @ 14:15:56
URL: http://annaofsweden.blogg.se
Postat av: Lottisin

det är alltid kul att se vad andra har shoppat! :D

2006-08-27 @ 21:26:10
URL: http://lottisin.blogg.se/
Postat av: Josefine

Fina saker du har shoppat! Stövlarna är verkligen ursnygga! Köpte dom svarta som ser nästan likadana ut på Dinsko i helgen och när jag ser dina fina röda blir jag ju sugen på röda också!=)

2006-08-28 @ 20:17:12
URL: http://josefinelouise1.webblogg.se
Postat av: Paulina

Love the shoes!

2006-08-30 @ 17:06:08
URL: http://paulinas.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback