oops..


vår

mycket vår i butikerna nu. och i göteborg har det varit mycket vår i luften idag också - härligt!


paket


organiserat kaos

efter att länge ha förvarat alla mina smycken i en plastpåse fick jag tummarna loss och köpte två smyckesställningar från lisbeth dahl. nu är det mer härlig oordning istället för bara oordning.. :)

favoriter

var inne på zaras hemsida och hittade ett par vårfavoriter. får hoppas att jag hinner in där en sväng i helgen! :)

shellac

jag är lite sugen på att testa den senaste nageltrenden: shellac. är det någon som testat det? tips om vart man kan göra det i göteborg?

pistols

jag är sugen på att unna mig ett par acne pistols. ett par skor i den här modellen känns som ett måste för min garderob - funkar både till vardags och till fest! däremot vet jag inte om jag vill ha de första med lite kontraster eller ett par helt svarta. vad tycker ni?

euphoria

hej fina bloggläsare!
en hel vecka har gått utan ett enda inlägg, blä!
i fredags var jag i alla fall på kick off med metro. supertrevligt som vanligt! dr alban på scen och en bra efterfest med mycket drinkbiljetter! ;)
igår kändes det helt befogat att bara ta det lugnt, så jag var hemma hos mamma och åt middag och kollade på mellon. såå rätt att loreen gick vidare, hon var överlägset bäst och överlägset snyggast! utan att ha sett något mer från tävlingen så känns det som att hon kan gå långt!
nu ska jag käka lite frulle, sen blir det söndagsträning!