red

provade en fin röd jacka på monki idag. var sugen på att låta den följa med hem, men vet inte riktigt vad jag ska använda den till. funkar finfint till casual converse eller mina röda gummistövlar, men funkar mindre bra till jobbvardagen. så det blev inget köp.

what goes around comes around

nästan såna här skor hade jag när jag var liten och var brudnäbb på min mosters bröllop. nu är de tydligen heta igen. jag tror att jag gillar dom faktiskt. de kommer från vagabonds vårkollektion!

idag ska jag shoppa!! :]


önskeoutfit

tröja, ring, halsduk och väska - topshop, byxor - h&m, skor - acne.
efter de två senaste vårinspirerade önskeoutfits, går vi tillbaka till nutidens minusgrader. detta hade jag gärna haft på mig idag!

nu ska jag göra mig i ordning för att åka och spela badminton! ciao! :]

ny ring

bloggade om denna ringen första gången i september. inte förrän nu i veckan hittade jag den i butik. fin!


turtle brasco

så jäkla snygg klocka! men jag har gjort det misstaget förr - köpa en snygg klocka som sen aldrig kommer till användning.

önskeoutfit


jeans - h&m, blus - gina tricot, armband - gina tricot, skor - nelly, väska - j dauphin

vamp

pic: topshop
åh, gilla!

nytt

lite nytt i garderoben & på smyckesfronten. allt från h&m utom den svarta tunikan som är från gina.

inspiration på guldiga mattan


två inspirationsbilder från guldiga mattan på ellegalan. någon som säger emot mig när jag säger att byxor i alla dess former är vårens stora trend?


välkommen våren!


nagellack

någon ville se nagellacket på, so here we go. nagellack är alltid lika svårt att fota och nu är inte mina naglar speciellt välmålade, men det får duga!

önskeoutfit


jeans - h&m, topp - monki, skor - converse, solglasögon, armband och hatt - h&m
såhär hade jag kunnat tänka mig gå klädd. helst nu, men man får väl vänta några månader.

favoriter

två favoriter; nagellack "sparkle-icious" från O.P.I och parfym "guilty" från gucci.

önskeoutfit


tee - monki, byxor - topshop, jacka - monki, boots - ash, läppstift "vamp" - make up store.


tror inte att jag skrivit det, men när jag fick hem ashbootsen blev jag så jävla kär i dom. skulle prova dom direkt men inser att dom är för små! inte i foten, inte i vaden utan vid vristen. har aldrig tidigare varit med om det, men det var bara att packa ner dom igen och returnera. så tråkigt!

you may now call me red

såhär ser jag ut efter dagens frisörbesök. först och främst var jag orolig över att få fler allergiska reaktioner. senast jag var hos frisören fick jag andnöd och ansikte och fingrar svullnade upp. sen var jag också nervös över hur färgningen skulle bli. jag valde att lita fullt ut på frisören och jag är supernöjd!
jag var på salongen ENVY i arkaden i göteborg. kan varmt rekommendera den!


quiltat


pic:
gina tricot
fin vårjacka från gina tricot! jag tycker inte att man hittar så mycket på gina längre. men för 399 kr är den här jackan absolut värd att spana in. hoppas att den inte ser för plastig ut. det lär väl dröja ett tag innan man kan använda den, tyvärr.

h&m fashion studio


att styla låtsasmodeller i h&ms fashion studio roade jag mig med i januari förra året. idag är schemat ungefär lika tomt som jag antar att det var den dagen förra året, så idag satte jag igång igen. tyvärr fanns det inte jätteroliga kläder att välja mellan.


spring feelings

pic: h&m
åh, vad jag längtar efter vår nu!
försöker att inte titta ut där snön vräker ner. istället har jag tittat lite på vårkläder.
fastnade för den här kavajen från h&m. gillar detaljen i ryggen! finns även i en fin terracottafärg, men där såg man inte baksidan, därför blev det inte den bilden!

lägenhet sökes

hej kära vänner!
jag tänkte höra om någon av er (eller om ni känner nån som känner nån som känner nån...) har en lägenhet i göteborg till uthyrning?
jag tänker mig en tvåa ganska centralt, omöblerad, maxhyra på 6000 kr. gärna under en längre tid!
maila mig isåfall:
[email protected]

strawberry blonde

bokade tid hos frisören idag (trots att det kändes som att jag var där igår..) och funderar på att kanske vara lite wild and crazy och köra på jordgubbsblont istället för mitt vanliga blonda. får se om jag vågar.


weekend


jag och S funderar på en weekend i vår. just nu verkar det som att det står mellan london och paris. vad har ni för weekendtips?


gott nytt år!


gott nytt år på er!
hoppas att ni hade en trevlig nyårsafton, det hade jag! god mat och dricka och fina vänner!