packing

idag har bloggen inte gått på högvarv direkt. jag har kollat ut säng och köpt lite välbehövliga grejer till lägenheten. nu ikväll har jag packat och packat och packat.. börjar så smått se slutet på det. (tyvärr är det inte massa louboutin-lådor i verkligheten)

tradera

psst. jag håller på att packa inför flytten och försöker rensa samtidigt. förutom en stor "slänga-påse" och en stor "skänka-påse" så har jag lagt upp lite på tradera.

spring

bortsett från skinnjackan jag bloggade om igår så tyckte jag inte att h&m's vårnyheter var särskilt spännande. däremot hittade jag ett par fina grejer bland deras pressbilder. detta är sådant som inte kommit ut i butik än, men kommer i början av året.

colorful

åhléns har fått in fodral i fina färger, dessvärre känner jag att användningstillfällena är lite för få, så det blir inget köp för min del.

renskinn

jag älskar pälsar. lika mycket som skinn och paljetter. när jag går förbi något utav dessa material i en butik så måste jag känna. ungefär som en tvångstanke.
därför gick jag såklart och klappade detta renskinn flera gånger på åhléns igår. skulle vilja ha den i min lägenhet, men vet inte riktigt om den kommer passa någonstans. får nog flytta in först!

läder

så jäkla snygg skinnjacka h&m fått in på hemsidan idag.

inspiration

något jag inte har skrivit om här i bloggen är att jag köpte lägenhet för någon vecka sedan och ska flytta in direkt efter årsskiftet. därför består mycket av min nätspaning av inredningsinspiration för tillfället.

julklappar

det har blivit lite av en tradition för mig att varje år visa mina julklappar, så jag tänker göra det även i år.
svart klänning från cos, mörkblå sovshorts, rutig sovskjorta, big size shampoo och balsam, cupcakeformar med tillhörande receptbok, presentkort på bio, pengar, mer läsning, doft ljus, neccesär, örhängen och massor av smink!
jag är så himla nöjd med allting! tusen tusen tack för allt! ♥

crazy shopping

jag tog mig en sväng på stan idag tillsammans med en halv miljard andra reashoppare. de vanliga butikerna, typ gina och h&m, kryllade av människor och på MQ hade de en vakt som släppte in och ut folk. crazy! jag köpte i alla fall en ny plånbok från björn borg till halva priset och så köpte jag ansiktsvård från apoteket som jag varit sugen på att testa.

stickat

jag vill ha en rosa stickad tröja. denna från asos är väl fin?

icy kiss

okej, detta är för mig helt nytt! blått läppglans? det ger givetvis inga blå läppar men ska tydligen ge intryck av vitare tänder. vad tror ni?

utväxt

jag var hos frisören i veckan och då pratade vi givetvis lite hårtrender. att utväxten numera anses vara trendig är väl inget nytt, men att folk faktiskt går till frisören och färgar dit en utväxt trodde jag inte. färgat eller inte - tjejen på bilden bär upp det med bravur!

macadamia

jag har använt inpackningen från macadamia cirka en gång i veckan sedan en tid tillbaka och är riktigt nöjd med den. i veckan fick jag hem prover från deras schampoo och balsam och även dom känns väldigt bra, så nu skriver jag upp ytterligare två saker på önskelistan:
macadamia natural oil rejuvenating shampoo (1000 ml)
macadamia natural oil moisturizing rinse (1000 ml)

deborah lippmann

två små tillägg till önskelistan.
ett mörkt vinrött nagellack (behöver inte vara det på bilden) och debroah lippmanns multiglittriga nagellack. finns på raglady(arkaden) eller eleven.

tillägg

kom på en sak till jag önskar mig - en ny plånbok. den ska vara i denna formen, clean utan krimskrams och ha en fin insida (myntfack och många kortfack). dear santa?

wishlist christmas 2011

har suttit halva dagen och klurat på vad jag önskar mig i julklapp. kom faktiskt på ett par saker till slut.
♥ örhängen från kenneth jay lane.
elsas hemlighet och två gånger är en vana.
♥ klänning från cos (stl L).
♥ pälskrage från tara/arkaden (inte exakt den på bilden, märket heter sense tror jag).
shorts från gina tricot (stl XL).
palett med ögonskuggor från raglady/arkaden (exakt den på bilden).
♥ avene soapfree gel cleanser & avene cleanance K från apoteket.
♥ superslick liquid eyeliner (svart), 217 blending brush & 239 eye shader brush från mac/åhléns.