bloggtorka

jag ber om ursäkt för den senaste tidens bloggtorka. finns ingen ordentlig anledning, så jag skippar det!

i helgen har jag varit nere i skåne. igår var det lite party vilket var väldigt trevligt fram tills någon snodde min älskade zara-kappa. tråkigt när vuxna människor inte kan skilja på mitt och ditt.


kenneth jay lane

jag är sugen på att unna mig ett par riktigt fina örhängen. jag tycker att det är jättefint med örhängen, men eftersom jag bara kan ha äkta silver/guld så är utbudet inte så stort. dessa kommer från kenneth jay lane.

efterlängtat

igår hämtade jag ut ett paket från h&m som jag beställde för någon månad sedan. det var riktigt långleveranstid denna gång, men det är alltid lika spännande när det kommer!


sam & blair

två fina klänningar från monki. iwant.

nytt


tidigare idag gick jag ut för en promenad, men jag underskattade visst kylan vilket gjorde att jag fick gå in till stan och köpa en ny halsduk för att värma mig på hemvägen. det blev en lång promenad på lite drygt en timme, men det var skönt och solen sken på mig.
och halsduken har jag spanat in innan, så det var inte vilket spontaninköp som helst. från h&m kommer den och kostade 249 kr.


hjälp mig!

okej, nu är det dags för strumpbyxesäsong och jag hittar bara tråkiga varianter i butikerna. vart hittar jag coola strumpbyxor som sitter bra och inte kostar skjortan? hjälp!

sisters

förra helgen köpte jag en svart rock på cubus, men efter att ha provat den lite hemma kände jag att vi inte riktigt klickade. därför lämnade jag tillbaka den idag. så nu fortsätter ja(c)kten.. jag tänkte spana in denna från sisters. den ska finnas i både svart och grått, och jag antar att detta är den grå? eller?


air

kan ni gissa vad jag gjort idag? ja, det stämmer. jag har äntligen fått tummarna loss och beställt en ny dator. min nuvarande pajade i gångjärnen för över ett år sedan och är lite konstig i övrigt också, så det var verkligen på tiden. det blev en macbook air 13" och jag kommer få den om ca 10 dagar. åh, vad jag längtar!

black secret

fick hem en ny klänning från nelly i veckan. superfint med djup urringning i ryggen och dragkedja hela vägen. black secret heter märket.

fläta

alltså frida fahrman och hennes fantastiska frisyrer. hade ju piggat upp vilken trött torsdag som helst!

topshop glittery boots

mycket skor nu. mycket skor i exakt denna modellen. men inte tidigare har jag bloggat om några glittriga ankelboots. ååh, älskar allt som glittrar!

matt

jag måste hitta ett svart matt nagellack! vart gör jag det?

cos

märkte idag att COS har öppnat webshop och det kan bli farligt! hittade direkt flera favoriter.


elite hotel strandbaden

nu är vi hemma efter ett dygn i falkenberg. resan var min födelsedagspresent till syrran. vi bode på elite hotel strandbaden och som ni ser på bilderna - superfint hotell!


det bästa

det bästa med att sova på hotell - frukosten!


bubbel

tar ett glas prosecco på rummet innan middagen.


utbyte

min jackjakt fortsätter. jag har börjat tröttna på det som redan hänger i garderoben, så imorgon när jag kommer hem från falkenberg ska jag försöka att sälja av lite jackor. kanske investerar jag i en av dessa istället. från asos.