mothers day

har precis ätit chokladdoppade frukter från mammas morsdagspresent. innan dess var vi på en grekisk restaurang och åt middag. mums! fin söndag!

ögongodis

favvofärgkombon på heels från zara. dessvärre har jag blivit sån tråkmåns som aldrig orkar använda klackar längre. de funkar fint som ögongodis dock!

maxi


två finfina långklänningar från h&m. älskar vackra ryggdetaljer.

against aids


idag hämtade jag ut ett paket från h&m. det enda jag ska behålla är dessa silvershorts från h&m against aids-kollektionen. kan nog bli favoriter i sommar!


hedda

såg denna fåtölj i åhléns utskick och föll pladask vid första ögonkastet. jag måste ha den! vecka 24 kommer den ut i butik och ni kan gissa om det är inskrivet i min kalender.

batiste torrschampoo

batiste var ett märke jag aldrig hört talas om förrän vi åkte till london. där är det tydligen väldigt känt. min kompis köpte det då, men jag brydde mig inte om det. i veckan fick jag det hemskickat för att testa och passade på idag när mitt hår inte var sådär jättefräscht.. det funkar faktiskt helt okej. tropical doftar gott också! kommer att säljas på åhléns för 69 kr.

sweet home

hemma efter ännu en helg i skåne. min älskade kusin fyllde 25 i fredags och det skulle såklart firas. jag fick syrran att sminka mig och locka mitt hår. klädvalet föll på svarta jeans/skinnleggings samt vit blus.
jag gav nathalie helium + ballonger i present. väldigt bra partyhöjare ;]

aviators

jag har slagit till på ett par brillor jag velat ha i flera år. köpte dom från lensway för en lite billigare peng än butikspriset.

djungelsmoothie


jag har hittat det godaste smoothiereceptet och tänkte dela med mig! 
perfekt när man kommer hem från träningen eller är sugen på något gott.
- 1 banan
- 2 dl soyamjölk/havremjölk/vanlig mjölk
- 1 msk cocos
- 1 msk kakao
häll gärna i lite is också så att den blir kall.

sweet talker

jag är sugen på ett ljusblått nagellack. just nu kör jag en jeansblå variant, men sweet talker från essie får jag spana in.

önskeoutfit

kjol - monki, ballerinas - topshop, brillor - rayban, jacka - åhléns, topp - gina tricot.
min absoluta favorit vad gäller färgkombination just nu är rosa + orange. så in i bomben snyggt!

hands


fina nagellack på sofi fahrman. för att inte tala om förlovningsringen...

swimtime

h&m har fått in två fina bikinis på hemsidan idag. jag är ju absolut inte i behov av någon bikini, men det brukar alltid bli att man köper på sig ett par nya varje år.

angenäma problem

jag fick ett presentkort i födelsedagspresent och ska köpa dessa skorna tänkte jag. men vilken färg? från början var jag helt inställd på de rosa, men när jag sen provade de blåa så blev jag osäker. vad tycker ni?

huvudbonad

här ser ni tre fina ting som kommer att pryda min skalle i vår och sommar.
hatt från monki, turban från london och hårband från monki.