perfektion

perfektion i form utav ett par skor. dessa kommer jag inte att kunna leva utan i höst. och så är de "out of stock" på topshops hemsida... och finns inte i göteborgsbutiken. vad göra?

bloggtips?

förresten! skulle ni inte kunna ge mig lite bloggtips? känner att det är dags att hitta lite nya inspirationskällor. lite sköna tjejer/killar med bra stil. ge mig era topp 3 favvobloggar?


androgynt

jag är lite sugen på herrskor (fast för kvinnor då) i lack. jag kan egentligen inte se mig själv i dom överhuvudtaget, men man kanske ska rubba på sina principer lite. hm, får tänka på det. skorna på bilden kommer i alla fall från din sko.

butterflies

jag tycker att carolina gynnings nya målning är helt fantastisk! tänker planera in ett besök på hennes konstutställning i göteborg i november.

nu ska jag gå och borsta tänderna. jag är helt slut i både huvud och kropp. känns bra att jag bokat in en massage imorgonförmiddag. godnatt!

h&m höst

okej, nu är det på pränt - jag längtar till hösten. lite i alla fall.

poncho

hur fin är inte denna? ponchos är perfekt nu på sensommaren när man lätt blir lite frusen men inte känner för att dra på sig värsta höstjackan. den kommer från lindex och kostar 299 kr.

leoskinn

wow! men i ett annat liv. behöver inte direkt fler skinnjackor. ska försöka rensa bland lite kläder istället, känner att det börjar bli dags nu.

psychedelic

köpte en ny klänning igår också. från kappahl, 499 kr.

kap?

råkade köpa ett par boots idag. tyckte att de var fina och när jag såg att de var nersatta från 1400 till 250 kr så behövde jag inte någon vidare övertalning.
är det det man kallar ett kap eller?

tiger

drömmer om sofis fina klänning från tiger idag. skorna är inte fyskam de heller.

igår var jag på way out west med kollegor och kunder. såg the hives, robyn och prince. robyn var ju helt klart min favorit.
idag är det mycket jag vill göra. jag skulle vilja titta lite i butiker, men jag vill också till way out west. problemet är att jag inte vet om det är fler som ska dit idag, men jag får väl försöka lösa det. shoppa kan jag ju alltid göra imorgon.

zara & me

okej, jag får ta tillbaka det där med att jag inte är impad av höstkläderna online. jag fastnade på zaras hemsida och satt och dreglade över plagg efter plagg. var tvungen att visa några favoriter.

fantastic


samtidigt som jag tycker det är kul med nya höstkläder så är jag lite besviken på det som kommit in i butiker och på nätet hittills. fast jag har för mig att det är likadant varje år - det som kommer in först brukar inte vara särskilt spännande. men! den här jackan från h&m är helt fantastisk. mer sådant tack!


höstnytt


eftersom jag inte har någon kamera så snodde jag bilder från hemsidorna på det jag shoppade igår. klänningen är från h&m och leggingsen (typ manchestermaterial) och koftan är från gina tricot. känns lite kul med höstkläder nu faktiskt.


mot slutet


igår hade jag min sista officiella semesterdag. jag var ute i torsdags så jag var rätt seg, men hann med lite shopping, fika och filmkväll med S.
ikväll blir det party, får väl se vad jag hittar på innan dess.

känns sjukt konstigt att man ska tillbaka till jobbet på måndag. semestern började ju nyss? fyra veckor flyger iväg, men det går nog bra så fort man kommer in i rutinerna igen.


sista veckan


igår inledde jag min sista semestervecka i ett lugnt tempo. eller åtminstone efter att den livsfarliga stenpromenaden var över. vita converse var det enda jag kunde ha på fötterna och låt mig säga att de inte är direkt vita längre..
utöver promenaden blev det lite sol och bad samt god mat och en film på kvällen. även idag är det klarblå himmel, så det kan nog bli något litet dopp idag också!