trevlig lördag!

nu ska jag, min mintiga tröja och glammiga örhängen gå bort på backaplan en sväng!

neon

färgglada accessoarer från gina tricot. våren, du är välkommen!

mbm3077

jag använder ju aldrig klocka, men nu blir jag sugen på att göra det. framförallt om det är denna marc by marc jacobs i roséguld som hänger runt min handled.

min lägenhet

trots att jag inte är helt nöjd med allt än så bjuder jag på lite bilder på min lägenhet.

shopping

idag tog jag mig ut i snöovädret och begav mig till stan. ju sämre väder desto bättre shoppinglycka verkar det som. jag kom hem med bland annat dessa plagg från h&m, sen köpte jag även lite träningskläder och några småsaker till lägenheten.
imorgon tänkte jag att jag skulle få tummarna loss och ta bilder på lägenheten.

kartell

idag har jag varit på ikea, jysk och plantagen. har äntligen fått upp gardiner! köpte även lite blommor, sänglampa, tidningsställ och massa ljus. nu börjar det likna något här hemma. igårkväll klickade jag hem två lovisa burfitt-illustrationer som kommer bli perfekta ovanför soffan!
vad gäller lampor har jag kommit fram till att jag vill ha dessa från kartell. ska bara spara lite pengar först ;)

inredning

jag funderar på att skaffa mig en prenumeration på någon inredningstidning. vilken/vilka är bäst?

lill

tror det blir något sånt här enkelt i gardinväg. tunna skira vita längder som fortfarande behåller mycket ljusinsläpp.

glamour

idag har jag varit hos föräldrarna på middag. passade på att glamma till det lite extra och tog på mig mina nya örhängen som jag fick i julklapp. jag älskar dom! älskar dessutom att jag kan ha dom utan att det börjar klia efter 5 minuter.

bloglovin

Följ min blogg med Bloglovin

hjälp mig!

okej, jag hade ju inte tänkt lägga upp några bilder alls, men jag behöver er hjälp.
hur ska jag göra med gardiner?
det ser ju väldigt tomt ut utan, plus att fokus måste försvinna från de fruktansvärt fula rullgardinerna. har man en enda lång gardinstång med bara två längder på varsin sida? eller har man två korta gardinstänger ovanför fönstren så det blir fyra gardinlängder? lämnar man bara balkongdörren som den är eller? 

happy birthday

jag kan inte förstå att det finns nagellacksbloggar för jag tycker aldrig att nagellacket blir lika fint på bild som i verkligheten. här har jag i alla fall använt ett svart nagellack från o.p.i och debroah lippmanns "happy birthday" som jag fick i julklapp. asgrym kombo! (..i verkligheten i alla fall..)

inflyttad

nu har jag bott i min lägenhet i ett par dagar och det känns riktigt bra faktiskt! det är ett par saker som saknas i inredningen, men så fort jag fått i ordning allt så lovar jag att visa bilder.
bland annat så är det helt tomt på väggarna och det är sånt jag tycker är jättesvårt. helst av allt skulle jag vilja ha en stooor carolina gynning-tavla ovanför soffan, men dels så går de väl bara att köpa vid hennes utställningar och dels så kostar de skjortan! så nu funderar jag på några illustrationer istället.. om jag kan få tag på dem!

gott nytt år!

gott nytt år på er allihopa! jag hoppas på ett fantastiskt 2012 och ser först och främst fram emot att flytta in i min nya lägenhet!