önskeoutfit

byxor & hårband - bikbok, ring - topshop, skor - have2have.se, tröja - modekungen.se.
hade gärna svirat på stan i denna outfit ikväll ska ni veta. men nu ligger jag hemma i leggings och hoodtröja istället. funkar det också.

nytt


mi-jau

pic:
esmeralda
så jävla heta skor. 199 kr på have2have.se. dessvärre är det bara stl 40 som finns kvar i lager.

alternativt skinn

på fredag kommer lönen och då tänkte jag bränna lite på shopping. he he he. ny skinnjacka står ju nästan överst på inköpslistan. denna från asos kan vara ett alternativ!

fashion against aids

h&m släpper ny fashion agains aids-kollektion den 26:e april. om jag har förstått pressreleasen rätt så ska alla plagg fungera för både tjejer och killar. ovan ser ni mina favoriter!

fina elin

elin är så fin. så enkel, men så fin!

photoshoot vol 2

ny photoshoot idag. grymt fet sminkning.

jil sander

tyskland är långt ifrån det första land jag tänker på när jag tänker mode. men det är därifrån jil sander härstammar ifrån i alla fall. älskar denna färgfest till kollektion. rosa, orange och grönt kommer bli stora favoriter i vår.


önskeoutfit

byxor - weekday, tisha & jacka - acne, hood - h&m herr och converse.
detta hade varit en perfekt outfit en fin söndag som denna. solen skiner, totalt molnfritt, tyvärr är det dock flera minusgrader ute.
jag har förresten hittat den perfekta svarta skinnjackan som ni ser här. signerad acne och med andra ord inte svinbillig..

fint, men inte på mig..

meningen i rubriken känner jag ofta när det gäller kläder. det finns så mycket man skulle vilja ha på sig, men det är bara att inse att man inte passar i allt. jumpsuiten från gina tricot är typiskt ett sådant plagg. jag funkar helt enkelt inte i den typen av plagg, men fin är den!

idag blir det badminton med hela familjen och därefter kör jag och syrran photoshoot igen, så förhoppningsvis kan jag bjuda på fler bilder ikväll.


hår

åh, tänk om man kunde vakna upp med detta hår varje morgon?
hon har lyckats få till de perfekta lockarna och den perfekta blonda nyansen.
martina, om du läser - hur får jag till frippan?

photoshoot

syrran sminkade mig och tog lite bilder idag. ska göra det imorgon igen, behöver lite fina bilder på mig och hon behöver bilder till sin portfolio. sweet.

önskeoutfit

kofta - acne, boots - vagabond, klänning & armband - weekday, brillor - rayban.
kör ytterligare en önskeoutfit. hoppas att ni gillar det formatet?
just nu är jag så himla shoppingsugen. mindre än en vecka kvar till lön, wihoo!

önskeoutfit

jeans, jacka, ring och ballerinas - topshop, topp - weekday & väska - barbour.
ge mig vårväder och denna outfit. pretty please?

skinnjacka

jag ska köpa ny skinnjacka och letar efter den perfekta skinnjackan nu. men vart hittar jag den? någon som sett någon fin på stan lately? den på bilden är från asos och kan vara ett alternativ.

nytt öronsmycke

gick in på glitter idag efter lunchen och hittade detta coola öronsmycke. eller ear cuff? vet inte riktigt vad som är vad.. :] 100 spänn kostade det för två st.
perfekt för mig som inte kan ha örhängen om de inte är i äkta silver/guld.

order

oops, jag råkade visst göra en liten (och kanske inte så liten egentligen) beställning från topshop. nu får det lov att bli varmare ute!

triss i jackor

här är tre jackor som gärna fått hänga på min överkropp i vår!
från vänster; zara, topshop & monki.

en i varje färg, tack!

pappa kom hem från förenade arabemiraten i fredags och med sig hade han två par nya converse till mig. har typ alla vanliga färger, så två färgglada gör sig bra i samlingen. tack pappa. ♥


something new

skulle måla nytt nagellack idag och då frågade syrran om hon inte fick testa en sak. här ser ni resultatet. leonaglar! coolt tycker jag!

white

jag satt precis och sa till min syster hur jävla trött jag är på vinterkläderna. vill just nu spy på pälsarna och bara stänga in dom längst in i förrådet. denna vita jacka från monki skulle jag vilja plocka fram istället! :]

vårfavoriter

var och kikade på skor idag och kunde inte låta bli att få lite vårkänslor när jag såg skoparen ovan. loafersen kommer från vagabond och bootsen från clou. vill ha!