all that glitters...

nu blir det visst lite mycket instagrambilder, men det hoppas jag att ni står ut med. ikväll har jag målat naglarna superglittriga. färgen heter, passande nog, happy birthday och kommer från deborah lippman. undertill har jag ett silvrigt lack.

early b-day

mitt för tidiga födelsedagsfirande blev lyckat! mina bakverk blev uppskattade och jag fick det som stod högst upp på önskelistan - kartellampan! visst är den fin?

cookie dough

idag har jag varit i bakartagen. jag fyller år på lördag, men eftersom min familj är nere i skåne då så kommer de + min farmor hit imorgon och firar mig. jag har bakat cookies och vit kladdkaka, hoppas att det ska smaka.
förresten! jag har nyligen börjat med instagram. vill ni följa mig där så heter jag mikairutan.

it´s all about being friendly

pic: kappahl

den 30 april lanserar kappahl en kollektion som heter "it's all about being friendly" som är framtagen på ett skonsamt sätt för miljön, både i material och tillverkningssätt. denna maxiklänningen ser helt fantastisk ut, måste spanas in! den kommer att kosta 599 kr.

don simon

sangria känns lite som att det blivit en "innedryck" de senaste veckorna. det är ju ingen ny dryck direkt och jag har druckit det flera gånger innan, men just nu tycker jag att jag ser det överallt! :) jag blev i alla fall tillfrågad om jag ville testa don simons version (som nu finns i box!) och eftersom jag ska ha födelsedagsfest nästa vecka så tyckte jag att det passade bra. återkommer!

do what you love

denna matta hade gärna fått ligga hemma hos mig. men 47 000, njaee...

wishlist b-day

om exakt två veckor fyller jag år. jag drömmer mig bort med en liten önskelista i inbördes ordning..
1. lampa från kartell
2. matta från ikea (eller någon annan vit/ljus matta)
3. sittpuff från åhléns
4. skor från palladium
5. örhängen från kenneth jay lane
6. armband från cocoo.se

kom nu kära vår

i veckan köpte jag en loungegrupp (som det så fint heter) till min uteplats och idag har pappa varit här och satt upp ett högre staket. fint blev det! nu är den riktiga våren välkommen.

cocoo

bjuder på en rabattkod på cocoo.se. på bilden ser ni mina favoriter ur sortimentet. blir sugen på att klicka hem allihopa!