falkenberg strandbad

imorgonförmiddag ska jag och syrran köra ner till falkenberg för att bo på strandbaden en natt. vi ska bara mysa, relaxa, äta gott och dricka gott! det har varit intensiva veckor för mig den senaste tiden, så det blir skönt med en lugn helg!

hildur

men alltså hur snygga? de kommer från nellys "white label" och kostar 799 kr, men just nu har nelly 15% rabatt på hela sortimentet.

app

blogg.se har äntligen fått en app! testar den bara snabbt nu, men om den funkar bra kan det ju bli enormt bra!


ny kappa

1. h&m, 2. monki, 3. zara, 4. h&m, 5. asos, 6. åhléns, 7. la redoute.
som jag skrev i förra inlägget är jag "i stort sett rustad för höst". det jag skulle vilja ha är en ny höst/vinterkappa. jag är egentligen helt inne på en svart kappa eftersom det känns som ett klassiskt plagg som saknas i min garderob, men vi får se vad jag hittar.

rustad för höst

jag har shoppat lite i helgen, så nu är jag i stort sett helt rustad för hösten.

pälskrage från kappahl, 149 kr.

gigantisk halsduk från scorett, 249 kr.

poncho/kofta från h&m, 199 kr.

ankelboots i finaste färgen, scorett 799 kr.

nitloafers från topshop.com, ca 330 kr med frakt.

uniq one

det är inte ofta jag skriver om hårprodukter, men nu tänker jag göra det.
jag fick ett erbjudande om att prova uniq one som är en 10-i-1-grej. haha, tänkte jag, men gav den en chans då mitt hår är i akut behov av allt som bara kan göra det liiite bättre och friskare.

detta är vad uniq one ska vara bra för:
1.    Återbygger skadat hår
2.    Tillför glans och eliminerar frissighet
3.    Skyddar vid värmestyling
4.    Gör håret silkesmjukt
5.    Färgbevarande med UVA/UVB-skydd
6.    Gör håret lättare att styla
7.    Gör håret medgörligt
8.    Ger en hållbar frisyr
9.    Förebygger kluvna toppar
10.  Ger naturlig fyllighet

jag har testat uniq one i lite mer än en vecka nu och måste säga att jag gillar den. riktigt mycket! eftersom mitt hår är ganska skadat just nu är jag beroende av en bra leave in-produkt. att håret dessutom blir otroligt lent och skyddas mot värme är bara plus. jag kan inte riktigt svara på om den lever upp till alla tio punkter, men 3-4 punkter räcker bra för mig! :]

den säljs på frisörsalonger och kostar 149 kr.

shearling

converse ligger mig varmt om hjärtat och är ofta något av det första man längtar efter att plocka fram på våren. igår fick jag syn på dessa och blev helt klart lite sugen! frågan är väl om jag skulle använda converse lika mycket på hösten/vintern? vad tror ni?

furry

hur mysiga ser inte dessa ut att vara? de kommer från h&m och kostar 249 kr, så kvalitén lär väl inte vara den bästa. hur som helst tycker jag att dom är väldigt söta!

macadamia


jag köpte den här inpackningen efter flera tips från vänner och bekanta. den ska tydligen vara guds gåva till slitet hår. jag provade den första gången idag, men än så länge märker jag ingen skillnad jämfört med vilken inpackning som helst.


mys

har hemmakväll och liggger och är lite frusen. dessa mysplagg från h&m hade gärna fått värma min kropp nu. och resten av hösten. och vintern.

pax

skor med nitar blir nog en av mina stora passioner i höst. fingrade på dessa från sam edelman idag. mjau.


ny frisyr


jag var riktigt trött på mitt hår, så det fick bli lugg igen. lite nytt i alla fall.


crazy stupid love


detta var ett trevligt mail att mötas av i inboxen!


copy cat

såg den här bilden i
fashionfever's blogg och var tvungen att sno den. jag älskar den här kjolen och hela stylingen. såhär vill jag se ut i höst.

svarta höstfavoriter


detta är nog så nära polokrage jag kommer i höst. från vero moda.

behövde egentligen en ny kavaj, men denna jackvarianten får funka. från h&m.


grönt är..skönt?

funderar på att klicka hem denna klänningen från vila/nelly. grönt är en ny favoritfärg hos mig, men än har jag inte hittat så många plagg som jag fallit för.

me and my army

armygrönt är ju tydligen hett i höst. jag gillade den här klänningen från gina tricot. ska ha kickoff om två veckor på en ranch (!!?), detta kanske hade varit en passande outfit? ;]