mamma gynning

det är så himla konstigt. igår satt jag och sa "jag tror att carolina gynning är gravid" och imorse är första nyheten på aftonbladet "carolina gynning är gravid".
jag tror att hon kommer att bli en riktigt super-mommy!

spetsigt

denna hösten har den hetaste skotrenden utan tvekan varit skor med spetsig tå. jag tycker att det är fint på andra, men känner inte att jag själv skulle passa i det. men så fick jag syn på dessa från h&m. de känns ganska mycket "jag".

färgglatt på åhléns

denna bilden hittade jag någonstans i bloggosfären, kommer inte riktigt ihåg vart. det jag minns är att det är väskor som ska komma in på åhléns till våren. jag är riktigt sugen på den orangea, den hade dock kunnat få vara i modellen större.

zaracravings

tre fina ting från zara.

new shoes

trots att jag knappt var människa när vi var i ullared i söndags så lyckades jag shoppa två par nya vinterdojjor. i butiken sko-boo som ligger utanför gekås köpte jag ett par klassiska timberlandkängor och ett par shepherds och jag tror att jag sparade cirka 600 kr totalt jämfört med om jag skulle köpt dem i vanliga butiker. bra va? :)

trött

alltså kära vänner - jag är så trött!
vet inte om det beror på mörkare tider eller om det helt enkelt beror på att helgen blev jäkligt intensiv.
i fredags träffade jag älskade emelie. vi satt och åt tacos och kollade på idol när vi helt plötsligt bestämde oss för att åka in till stan och ta ett glas vin. det slutade med att vi tog en taxi hem klockan fem på morgonen.
i lördags åkte jag vidare till satti. vi såg veronica maggio på kb i malmö och efter det blev det ännu en lång utgång.
upp tidigt i söndags eftersom vi skulle till ullared tillsammans med 500 000 andra. fyfan, åk aldrig dit trött och bakis säger jag bara.
men hur som helst - jag hade en sjukt bra helg, så det är värt att vara lite trött nu. ska prova att gå och lägga mig nu och se om jag kan sova ikapp lite..

värme

de senaste veckorna har det flyttat in, inte mindre än tre (!), nya jackor hos mig. innan dess sålde jag ju dock två eller tre jackor, så det går nästan jämnt ut.
rocken från cubus var på halva priset igår, så jag slog till!
ny päls med finaste innerfodret från river island/asos.
fodrad parkas från asos.

fars dag

min mamma och pappa på den italienska restaurangen i köpenhamn förra helgen.

idag gjorde jag ett försök till att laga mat till min familj och det gick väl sådär. mamma och pappa sa i alla fall att dom gillade det, men själv är jag inte riktigt nöjd.
i fars dag-present fick vår älskade pappa presentkort på massage. det behöver han. ♥

timberland

jag är lite sugen på att låta dessa klassiska dojjor värma mina fötter i vinter. är dom asfula eller coola?

jeffrey campbell

dessa gick jag och klämde lite på igår. lyckligtvis klarade jag av att hålla visat i styr. finns på raglady i göteborg för massa pengar.

lady in red

fin jacka från zara. jag ♥ vinrött.

att ångra sig och sen ångra sig igen

pic:
victoria törnegren
denna kappan/rocken från cubus köpte jag för lite mer än en månad sedan men lämnade sen tillbaka den. nu kan det vara så att jag kanske har ångrat mig. ska nog åka in till stan imorgon och kika om den finns kvar.

ny väska

jag har länge velat köpa en ny väska, men när det kommer till väskor är jag faktiskt riktigt kräsen och hittar sällan några jag gillar som inte kostar skjortan. nu funderar jag på att klicka hem någon utav dessa från romwe. de är visserligen är en ren rip-off av célines modell, men bättre anpassad till min ekonomi. vilken ska man välja?

nytt smink

jag behövde köpa ny mascara och nytt läppglans, så jag sprang iväg till grand parfymeri på lunchen och kom tillbaka med allt detta. det är dock bara mascaran och läppglansen som jag har betalat för, det andra fick jag! de vet hur man impar på sina kunder! :D

hemma igen

hey friends.
nu är vi hemma igen efter en mysig helg i köpenhamn. bjuder på två bilder därifrån. på den nedersta bilden ser ni mina nya shoppingfynd (den som syrran har på sig köpte vi ihop) från monki.

köpenhamn

idag jobbade jag fram till lunch och sen satte sig hela familjen på tåget ner till köpenhamn. vi ska vara här hela helgen och mysa runt. förhoppningsvis blir det lite shopping också!

vi har precis kommit tillbaka till hotellet efter att ha ätit middag på en tapasrestaurang. mina ögon var så trötta så jag fick köra på brillor och spejsade därför till det med röda läppar istället!