nyårsoutfit

jag har inte hittat något nyårsfint i butikerna, så jag har fått rota i garderoben istället. här är alternativen det står mellan just nu. svårt. vad tycker ni?

flowers

blommor funkar även på hösten och vintern. jag köpte den här klänningen i söndags på MQ. dessvärre inte på rea. just nu matchas den med stickade strumpbyxor och grova boots.

spring

h&m har fyllt på hemsidan med lite vårnyheter. gillar framförallt klänningarna. och väskorna ;] vilken tur att jag har shoppingstopp, så att jag inte behöver fundera över om jag ska klicka hem något eller inte.

ash boots

när jag upptäckte att bootsen från ash som jag trånat efter fanns på rea hos
missgreta så kunde jag inte hålla mig. fortfarande dyra, men inte fullt så dyra som från början. nu är det shoppingstopp på obestämd framtid. i alla fall januari ut.

make up

det blev ingen vidare reashopping igår måste jag säga. däremot kom jag hem med en massa nytt smink. var så trött på både min foundation och mascara, så nu hoppas jag att jag blir nöjd!

look-a-likes

hittade den här fina ringen på gina tricot igår. väldigt lik den min kusin hade från thomas sabo.

leoloafers

idag gick jag och pillade på de här sötingarna. ett par kvar. i min storlek. på rea. vad hände? varför köpte jag dom inte? antar att det inte kändes helt och hållet meant to be.. eller?

thomas sabo

min kusin hade dessa fina örhänge och en matchande ring på sig igår. superfina! men smakar det så kostar det.. från thomas sabo är dom!


god jul!

god jul!
hoppas att alla haft ett par sköna dagar med familj och vänner. jag har precis kommit tillbaka till göteborg igen efter att ha firat lillejul och julafton nere i skåne.

på bilden ser ni mina julklappar; stövlar, ankelboots, parfym, smyckeskrin, klänning, doftljus, filt, vetekudde, choklad, pengar, spa, benvärmare, ring, smink och biobiljett. tack så mycket! :]

ludde

mysig luddtröja från gina tricot. har kikat efter den i butik, men hittar inte den. undrar om den är kort eller normallång..

furrrry

det efterfrågades en bild när jag hade pälsen på mig, så här kommer dagens outfit. idag har vi hunnit med att köpa julgran, se lucia och peter jöback på liseberg samt göra julkolor och lussekatter.

tjocka vader

dessa stövlar hade stått högt upp på min önskelista om jag inte trott att de är för smala i vaderna.
detta ständiga problem.. har jättesvårt att hitta stövlar som passar i vaderna. de flesta stövlar verkar ha mellan 36-38 cm i skaftvidd, och jag hade behövt 40 cm.
de kommer i alla fall från scorett och kostar 1399 kr.

wishlist

ett smyckesträd är något jag verkligen behöver. just nu ligger alla mina smycken i en påse. not good! det ovan finns på
bluebox för 185 kr.

walking in a winter wonderland

när jag kom hem från jobbet idag traskade jag iväg i snön för att hämta ut ett litet asospaket. paketet innehöll följande:


goth

skulle prova lite sminkningar idag, men efter ett tag gick det utför..

ny kofta

jag var ute på stan och shoppade lite julklappar igår. fyndade även den här koftan till mig själv på kappahl.
jag har tittat på den flera gånger, men tyckt att den varit lite dyr (för att vara kappahl), men nu när jag hade 30% rabatt slog jag till.

wishlist

här är årets önskelista. (del 1 i alla fall, det kan komma mer...)


nitade boots

någon som vet vart såna här boots finns? såg en tjej på stan idag som hade såna och förbannar mig nu över att jag inte frågade vart hon köpt sina. de på bilden kommer från märket ash, men jag hade gärna hittat några i en lägre prisklass.. :]