vinprovning


började skolan igen igår. startade upp med vinprovning första dagen. inte helt fel! :] idag fortsatte vi med att presentera våra praktikplatser och imorgon blir det utflykt av något slag! det är jättekul att träffa alla klasskompisar igen!


ingen tid för is i magen

pic: h&m
nu är jag utflyttad. just nu är jag hemma hos föräldrarna i göteborg, imorgon åker jag till helsingborg för att gå på teater och på söndag är det dags att återvända till båstad.

men det jag tänkte skriva om nu är denna fantastiska kappa från h&m. jag gick in i torsdagsmorse (det är då h&m släpper sina nyheter på hemsidan, som ni borde veta vid det här laget om ni är trogna läsare av min blogg) och tittade på den. när jag kom hem från praktiken var den slutsåld. får väl hålla utkik efter den i butik!

moving out

sorry för att bloggen lider. jag håller nämligen på att flytta ut!
det är verkligen det tråkigaste som finns. längtar tills jag får en permanent lägenhet och kan landa lite i mitt liv.
på fredag åker jag söderut för två veckor i skolan. hoppas på att vara tillbaka i stockholm så snart som möjligt igen.

velvet

älskar den här klänningen från ASOS. har en riktig hang up på rött nu i alla nyanser. och sammet tror jag stort på i höst!

nytt

har inte hunnit med att visa förra veckans shopping. jag hade ju rabattkuponger på h&m, så en cape och en klänning fick följa med ut ur butiken.
capen är verkligen värsta kapet (haha). 199 kr och ursnygg!

party


igår var det party! började med en trevlig förfest med spel och dans, sen åkte vi in till stan och hängde på ute!
idag mår jag som jag förtjänar om man säger så..

jag invigde min kaptenshatt tillsammans med paljettröja från vila och svarta shorts från lindex.

ny ring

köpte ny ring på weekday igår. 100 pix.

reminder

idag går mina auktioner ut!


alternativ


då topshopjackan är helt slutsåld på internet (och det verkar inte komma in några returer) och inte finns i de svenska butikerna, har jag gett mig ut på jakt efter ett alternativ. provade en från MQ igår, men den är inte alls lika fin.
det jag gillar med topshopjackan är dels att leomönstret inte är så tydligt och dels att den har hätta. bra för snöiga och regniga dagar!

mjau

pic: h&m
världens grymmaste skor. jag vill ha dom! vet däremot inte riktigt hur jag ska matcha dom.

strandbryggan

igår var jag och malin på strandbryggan på the city-fest som sofis mode och mtv ordnade. mycket trevlig tillställning. malin fick sitt hår fixat av corinne & friends, superfint! man kanske borde fixa håret hos dom nästa gång. vi var även på lexingtons modevisning, så bilder från den kommer ikväll! nu: praktik!

grazie h&m


fick trevlig post från h&m idag. :]

PUSS

hello darlings!
idag hade jag mitt första kundmöte! riktigt kul och spännande!
efter praktiken åkte jag in till stan och mötte upp malin & calle. förhandsvisning av puss stod på schemat.
det börjar med att vi kommer till grand och när filmen ska börja kommer det upp en snubbe och säger att de måste spola tillbaka filmen och att det kommer ta 45 minuter (!!). vi trodde att det var ett skämt, men det var det inte. till råga på det så var det hundra grader inne i salongen och filmen sög.

men nu var denna tisdagen dödad i alla fall.
imorgon blir det en ny rolig onsdag!

tan


pic:
frida fahrman & vanillascented


jag är mycket sugen på en skinnjacka i den här färgen. fridas är från h&m och är ett hett alternativ, men titta på marias. och hon har sytt den själv. herrejesus säger jag!


blog awards

inbjudan till blog awards ligger här och tittar på mig från bordet. det börjar bli dags att bestämma sig.
hur ska ni andra göra? ska ni gå trots att det i år kostar pengar?
det är inte de 200 kronorna som gör att jag tvekar (det är ju samma inträde på caféet en vanlig lördag), utan mer principen. man väntar ju sig något storslaget om man nu helt plötsligt ska behöva betala.

nytt

igår klickade jag hem dessa stövlar från ellos rea. 400 kr för äkta skinn och mocka är ett kap. hoppas nu bara att de passar, och att de är lika fina i verkligheten. behöver ett par låga stövlar att varva mina pistols med i höst och vinter.

säljes

inför en ny säsong brukar jag försöka gå igenom garderoben och rensa.
nu säljer jag lite grejer på
tradera.

dogtooth

hundtandsmönstrat verkar vara en återkommande trend i höst.
jag inventerade garderoben och hittade denna fina a-linjeformade jackan från h&m. den har några år på nacken, men jag tror nog att den kommer åka fram såfort det blir jackväder ute (det är fortfarande sommar i stockholm).

höst 2010


boots, fjärilsring & strassring - topshop
leopäls, brallor, nedersta tröjorna, rosettarmband - monki
hundtandsmönstrad kappa, rävtröjan, dubbelringarna och armourarmband - weekday


här är mina höstfavoriter just nu. är så galet shoppingsugen! tror det blir en liten runda på stan i helgen även om jag tänkt spara så mycket pengar som möjligt (brukar ju gå sådär).


den som väntar på något gott..

..väntar alltid för länge. leojackan från topshop hann ju ta slut innan jag hann klicka hem den. någon som vet om den finns i butik här i sverige?


tips

pic:
hm.se
hm har fått in en snygg trenchcoat för oslagbara 299 kr.
tänkte bara tipsa er om det. för mig blir det inget köp då jag redan har en trenchcoat. (som för övrigt borde finnas i varje kvinnas garderob)

big is good



pic:
lindex.com
maffig ring från lindex. the bigger the better! :]

nu ska jag samla lite ork för att sedan bege mig till F12 för en cider eller två.
intervjun gick bra förresten. eller kändes bra får man väl säga.
nu är det bara till att avvakta, men fortsätta att hålla tummarna!

glasoman

gynnings kille menar på att hon är glasoman. då är det nog det jag lider av också.
idag diskade jag inte mindre än 8 (!!) glas. och jag kan ju säga så mycket som att det inte är 8 dagar sedan jag diskade senast.


i'll be back


pic:
jak & jil
det här suger, i know.
har ingen riktigt bra förklaring heller. har haft deadline på ett arbete idag, så jag skyller ändå på det. ska bättra mig!

igår började verkligheten igen efter fem veckors ledigt. kan inte fatta hur snabbt tiden gick. har haft en underbar sommar i alla fall och jag hoppas att hösten blir lika bra!
imorgon ska jag på en intervju på ett jobb som jag verkligen verkligen vill ha. så håll era tummar är ni snälla!
längtar efter att få börja jobba och tjäna pengar. livet som student är föga spännande när det gäller den ekonomiska biten.

donut bun


idag testar jag den populära donut bun-frisyren. en snygg och enkel lösning vid en bad hair day. eller annars också förstås!
här ser du hur man får till frisyren!

fortsättning: leo


pic:
topshop.com & ASOS.com
fortsätter på leotemat! det kan vara så att jag behöver den jackan (topshop) ovan i höst faktiskt. blir alltid sugen på päls och funderar på att göra mig av med någon utav mina andra till förmån för denna. eller så nöjer jag mig med en krage (asos)? njae.

heart leo

pic:
angelica blick
hey darlings!
jag är hemma från italien igen. just nu är jag i göteborg hos mina föräldrar, men jag åker tillbaka till sthlm i eftermiddag. sista veckan innan min praktik börjar igen, och jag ska passa på att njuta!

tänkte även skriva om de här skorna från h&m. jag har dom i svart och de är sjukt sköna. nu såg jag på angelicas blogg att de även finns i leopardmönstrat. i ♥ leo.