UGG:s

någon som har tips på vart man köper UGG:s billigast? alltså UGG australia och inget annat hittepo! ;]

päls

sitter och surfar runt på ASOS och fastnade för denna ljusa päls. har en svart och en leomönstrad, så det fattas egentligen bara en ljus! ;] har varit i stan två helger i rad nu utan att hitta något, så nu ska jag surfa runt lite till och se om jag kanske klickar hem något. de har fri frakt nu, så man får ju passa på! :]

jiss the makeupartist

syrran pluggar ju till makeupartist i malmö nu och det drog jag nytta av igår. det resulterade i en jättefin sotning. som ni ser på bilden har jag börjat med sidbena nu också. var riktigt trött på mitt hår i mittbena och blev sugen på lugg, men nu testar jag detta ett tag! :]

ps. och om det är någon som bor i skåne som skulle vilja vara modell åt henne går det bra att kommentera nedanför!

ring

vad tycks om min nya ring? den är inte särskilt diskret, men jag gillar den! från h&m, 69 kr.  

förresten, jag har lagt ut massa auktioner på tradera.
kika här!

torrisar

någon som har tips på vad som råder bot mot torra läppar? alltså extremt torra läppar. känner man på dom känns det ungefär som att jag har doppat dom i strösocker. är det normalt? kan man ha eksem (typ) på läpparna?

gina tricot


två söta blusar från gina tricot. har inte handlat där på väldigt länge, men dessa kanske kan göra det värt ett besök! :]

nu ska jag snart hoppa in i duschen. det är en mässa här i stan och metro/allastudier.se som jag jobbar med har en monter där som jag ska stå i idag. känner mig lite seg, så jag hoppas att det inte blir långtråkigt!


headless

de två kvinnorna utan huvud bär vackra klänningar från zara. rött & leopard, mina absoluta favoriter just nu!
åh, jag är så himla shoppingsugen just nu. varför är man alltid det när det ekar tomt på kontot? längtar till första lönen kommer! :]

extreme

när vi ändå är igång och bloggar om nya saker..
i lördags var jag och emelie på peacock där make up store hade visning. vi lyckades roffa åt oss varsin goodiebag och där i fanns ett fint läppstift i mörkröd/guldig ton (färg: festival) och ett metallicskimrande nagellack (färg: monica). båda tror jag ska komma från deras kollektion extreme.

romantic red

har ju glömt att visa mitt senaste tillskott i garderoben. denna klänning är köpt på h&m för 249 kr, om jag inte minns fel. den är redan en favorit! har blivit totalt förälskad i rött!

envy

köpte nytt nagellack idag på h&m. envy me heter färgen och jag tyckte den såg fin ut i flaskan.
hoppas att det är fint på också och håller någorlunda bra. jag har ingen bra erfarenhet utav h&m:s lack sedan tidigare. det var iofs väldigt länge sedan jag testade..

dödskallering

hej darlings!
jag skulle behöva er hjälp. jag är ute efter en svart/grå glittrig dödskallering a´la den från rock by sweden ovan.
någon som sitter inne på tips om vart man hittar en liknande för ett lite mindre smärtsamt pris?

skräckisar

här har det varit dålig aktivitet. skäms faktiskt lite för det.
i helgen var min kompis S här uppe i göteborg och vi gjorde stan i både fredags och lördags.
igårkväll stod det skräckfilmsmaraton på schemat. började med filmen rosemary's baby från 1968, men den var faktiskt riktigt dålig. fortsatte sen med paranormal activity (ettan) och den var desto läskigare! satt som på helspänn under hela filmen. nu är jag sugen på att se tvåan. någon som sett den?

hoppas ni har haft en bra halloween-helg!
nu är det back2work. hoppas på lite goa sälj idag!