color show

rätt dött på denna fronten just nu. men jag kan i alla fall berätta om att jag drömmer om att få klicka hem denna chockrosa skönhet från topshop. det är något designersamarbete, så den ligger inte direkt i topshop-prisklass. too bad.

last chance

idag går mina
auktioner ut.

primeboots

mina mc-boots sjunger på sista refrängen. skulle verkligen behöva ett par nya. dessa från primeboots är ju så nära perfektion man kommer. bortsett från priset då alltså.

trench

en klassisk trenchcoat är i princip ett måste i garderoben. funkar lika fint till festpumpsen som till conversen. den ovan hittar du på lindex för 299 (!) kronor.


mint

en av mina absoluta favoritfärger just nu är mintgrönt. min nya blus kommer från topshop!

idag gick mina auktioner ut på tradera, men då passade jag på att lägga upp några nya. med kampanjkoden RENSAHEMMA får man sälja tre saker gratis. (gäller bara idag!) kolla in mina auktioner
här.

new season

köpte två nya nagellack igår. det neonrosa är standard inför varje vår- och sommarsäsong. det blir minst en flaska varje år. det silvriga är en nykomling dock, testade det redan igår och det var riktigt fint! blir heltäckande på bara ett lager.

bikini

idag gjorde jag en liten h&m-beställning med bland annat denna underbara bikini. älskar färgerna! rabattkoden 8964 gav mig 25% rabatt på dyraste varan och 1304 gav mig ytterligare 50 kr.

chill out

lite nytt på h&m's hemsida idag. alltså jag vill gå runt i slappa byxor, färgglada toppar, hatt och converse hela våren och sommaren. är inte så säker på att det funkar på kundmöten dock..

säljes

jag har nu lagt upp lite grejer på tradera. hoppas de hittar nya hem! :) titta här!

red

apsnygg skinnjacka från zara.

nu ska jag gå igenom mina garderober för att se om jag kan sälja/slänga lite. har väldigt ont om plats ;]

hair

var hos frisören i onsdags och blev strawberry blonde igen. förra gången jag färgade det blev det blont efter bara någon vecka. får väl se hur länge det håller nu. syrran gjorde fina lockar på mig idag! :]

green

jag hade bestämt mig för att köpa den gröna klänningen från zara som jag bloggade om igår, men nu fanns den bara kvar i stl s :/ därför köpte jag den här gröna jackan istället. tittade på den redan i höstas, men då blev det inget köp. från åhléns kommer den och kostade 799.

outfit med mera

idag har jag varit och gjort tråkiga saker som att postat ett paket och hämtat ut mitt pass. efter det fick jag och mamma unna oss en god lunch (sallad på piece of cake i arkaden - så jävla gott!) och lite shopping. vad det blev får ni se snart.

långkjol - gina, tee - monki, kofta - gina, skinnjacka - asos, pälskrage - från en zara-jacka, väska - italien.

nelly

fin klänning från nelly trend. de har fri frakt hela helgen tror jag. men jag är ganska fattig just nu :/

kom hem från jobb för en stund sen. vi gick alla lite tidigare idag. riktigt skönt! min syster har tänkt dra med mig på något modetjohej + fest på park lane ikväll (kl 23 kallar jag nästan natt dock) så jag måste nog ta en nap nu.


färgfest på zara

var inne en sväng på zara efter jobbet idag. älskar alla färger de har fått in nu.
här är tre favoriter. och ni har väl inte missat att de nu har shop online som shippar till svedala?

nytt skinn

ja, det blev visst en ny skinnjacka. beställde den från asos. vår nu tack!!!

önskeoutfit


skinnjacka - acne, klänning - bikbok, boots - minimarket, brillor - louis vuitton, läppglans - mac (färg: fashion scoop) & earcuff - jfr.se.
ligger fortfarande hemma och är sjuk. hoppas verkligen att vakna tillräckligt frisk för att gå till jobb imorgon. vädret utanför ser fantastiskt ut, men jag antar att det fortfarande är ganska kallt?

twitter

precis skaffat mig ett twitterkonto och tänkte ge det ett försök. twittrar ni? ni kan följa mig här om ni vill.


maxi

ljuvlig maxiklänning matchat med skinnjacka. mm, ge mig den looken nu!


elevator pitch

hann knäppa av en bild igår medan hissen åkte från tredje till första våningen. ser betydligt piggare ut där än vad jag gör idag, men skenet bedrar - kände mig inte så pigg då heller.

sjuk

fick hem ett par nya mysbyxor från h&m igår. tog dom i storlek xl för att jag ville att de skulle vara skönt slappa. dom är dock enorma. men jag orkar inte byta storlek, så det får gå. myser omkring i dessa idag då jag ligger hemma och är sjuk. har tagit slut på två förpackningar näsdukar hittills.

fick även boka om min frisörtid jag hade i eftermiddag. känns varken särskilt fräsht eller shysst att sitta där och snyta sig och nysa om vartannat.

ps. jag kan iaf tipsa om att esberitox som ska förhindra/förmildra förkylning inte funkar. köp ej.

nytt skal

eftersom jag returnerade min iphone 4 när jag insåg att det var ett ganska onödigt köp så unnade jag mig lite nya skal till min 3gs. det här är ju det fetaste hittills. love it!

mjau


hot pink shoes / asos.