new dress

fick hem en ny klänning från h&m idag. finns på hemsidan för runt 100-lappen. tror att jag inviger den till mina primeboots redan imorgon.

green leather jacket

jag skulle vilja ha en grön skinnjacka. fasen vad snygg den på bilden är!

i övrigt försöker jag klura ut en bra festivaloutfit som även funkar en halvdag på jobbet. imorgon är det nämligen dags för where the action is. ska bli spännande då det faktiskt är min allra första festival.

nya pjucks


lite kul att jag i inlägget innan skriver "jag använder nästan aldrig skor med klack längre", och så gick jag och köpte dessa pjucksen på eurosko idag när jag gick en snabbis på backaplan (var ju tvungen att cykla till systemet). acne har en snarlik modell, men detta var i den något lägre prisklassen. ♥ 50% rea.
jag tror att jag gillar dom, men måste känna på dom lite hemma innan jag bestämmer mig helt.


spejsat


dessa har jag gått och sneglat på de senaste gångerna jag varit på h&m. väldigt fräsiga (eww?) tycker jag! bekväm klack också för mig som nästan aldrig går i skor med klack längre. vi får se om det blir något köp. känns lite svårmatchade, funkar väl bäst till svart.


rösta

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!


Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!


frisören nästa

jag ska till frisören på onsdag. man kanske ska vara lite wild and crazy?

snygg tjej!

pic:
marcellas blogg
tänkte bara säga det att.. fyfan vad snygg tjej!

citrus favoritus

det skulle kännas helt rätt att investera i denna väska från zara.

recension: elsas värld

Då var det dags för första boken i sommarens recensionsrace.

 

Jag ska ärligt erkänna att jag inte sträckläste Sofi Fahrmans andra del i Elsa-triologin. Den tappade mig någonstans efter halva boken, men efter ett tag plockade jag upp den igen och då sträckläste jag den till slutet. Det jag önskar mig till bok nr 3 är att den innehåller lite mer tempo. Jag gillar ju känslan av att inte kunna lämna ifrån mig boken.

 

Jag tycker mig ana en ”äldre” Elsa i denna boken (vilket hon uppenbarligen måste vara). Vad jag minns var hon inte mer än 21 i förra boken?
Det är spännande att följa Elsa. Genom hennes jobb på Bladet får hon åka till modeveckan i New York för att bevaka denna och för er som läst första boken förstår ni att det inte går helt smärtfritt. Även Elsas relationer innehåller minst sagt en del trubbel. Relationen med Hugo går mer upp och ner än Lisebergsbanan. Addera dessutom en mamma Cronstedt ovanpå detta.

 

Man får försöka att tänka bort Sofi från boken. Man målar ju lätt upp bilden av att det är Sofi som hänger med kändisar i The Playboy Mansion och går på Halloweenfest utklädd till Holy Shit. Speciellt när man läst om detta i Sofis blogg några månader tidigare. ;]
Förutom Sofi i rollen som Elsa, ligger jag och funderar på vilka Mr Fab, väninnan Maria och DJ:n Jonas är i verkligheten.

 

För att få ihop någon slutkläm på ett bra sätt vill jag säga att Elsas Värld är en bra bok att läsa på playan i sommar. Förväntar mig sig djupa handlingar, nagelbitande spänning och ett språk a´la Fredrik Lindström är kanske detta inte THE book, men för skön avkoppling funkar den!

 

betyg elsas värld: 3/5.

semester, tack!

jag har fått hem en hel drös med böcker som jag ska försöka läsa och recensera. just nu håller jag på med carolina gynnings bok: laura, flickan vid havet.

summer breeze

idag fick vi sluta lite tidigare och då blir det lätt en liten shoppingrunda på stan. kom lindrigt undan med bara två nya nagellack. färg 248 & 245.


efterlysning

pic:
alexandra
alltså jag älskar denna klänningen. fattar inte varför jag inte haffade den när den fanns i butik. ingen som råkar ha den i stl 42 och vill sälja den? :]

nytt

här är ett par shoppingfynd jag glömt visa er.

klänning - lindex

blus - lindex

klänning/strandtunika - h&m


samma mönster?

älskar denna klänningen från rodebjer. kliar i shoppingfingret.. men är inte mönstret väldigt likt h&m-klänningens i inlägget under?

ny favorit

detta är en ny favorit i min garderob. den invigdes i helgen, men tyvärr blev det ingen bild. midsommarklänning kanske? från h&m kommer den, 299 kr.

stockholm

hemma efter en långhelg i stockholm. jag har hunnit träffa fina vänner, framförallt malin som jag bott hos. ♥
vi har shoppat, ätit gott, druckit gott, solat, badat, promenerat, skrattat. en välbehövlig minisemester i väntan på riktiga sommarsemestern.

M


me likey. a lot.