godmorgon!

hej mina vänner.
jag satt uppe till halv fyra igår. sjukt. vet ni vad jag gjorde?
letade lägenhet. fick för mig att jag klarar av att flytta hemifrån och att jag måste göra det snabbt.
men det är ju en hel jävla djungel.
var kollar man? vad krävs?

Kommentarer
Postat av: Madde

godmorgon :) åh jag är också förbannat sugen på att flytta hemifrån !

Postat av: Pauline

det beror ju på vad du letar efter, jag brukar kolla på hemnet.se

2008-08-23 @ 12:00:04
URL: http://holstpauline.blogg.se/
Postat av: Liinah

Hemnet.se är skitbra. Bra också med vänner eller bekanta som ha stort kontaktnät. Min syster fick hjälp av en kille som kände en hyresvärd. Det är också ett sätt ;)Finfin blog :)

2008-08-23 @ 12:02:23
URL: http://liinahs.blogg.se/
Postat av: mika

madde: ja, det hade varit så gött!pauline: jag letar efter hyresrätter. kikade på hemnet, men där fanns inte mycket.

2008-08-23 @ 12:03:13
URL: http://kela.blogg.se/
Postat av: nad

lägg upp en annons på blocket om att du vill ha en lägenhet med den och den maxhyran osv. jag fick massa svar när jag gjorde så. alternativt starta en facebookgrupp, det var så jag fixade min andra längehet. :P eller korridor rättare sagt.

2008-08-23 @ 14:45:23
Postat av: mika

liinah: tack så mycket! :) ja, det är en himla djungel. underlättar nog om man har kontakter!nad: berätta mer! vilka människor får man svar ifrån? privatpersoner? vad skriver man?

2008-08-23 @ 14:50:17
URL: http://kela.blogg.se/
Postat av: rebecka

Jag är inte helt säker, men tror där är en ledig lägenhet på klättermusgården 4. Men det är ägt av CRENDO ett företag från Halmstad. SÖK, SÖK, SÖK! Ligger vid konsum i Landskrona, underbara lägenheter med stora fönster och nyrenoverat!

2008-08-23 @ 15:15:20
Postat av: Nadde

Beror på om du letar efter bostadsrätt eller hyrerätt. Som "Linah" sa, så är Hemnet en jättebra sida för bostadrätter. Sen tycker jag att det lättaste är att kolla på bostadsföretagens hemsida när det gäller hyreslägenheter. Du MÅSTE ha en fast inkomst, det är nog det allra viktigaste.

För andrahand är nog Blocker bäst. Akta dig dock för oseriösa människor och "gubbar" som som bara hyr ut till tjejer mellan 18-26.Personligen skulle jag råda dig att bo hemma så länge du kan. Att betala räkningar, städa, laga mat is a bitch! Hahaha...lycka till!

2008-08-23 @ 15:18:40
URL: http://glamourskvaller.blogspot.com
Postat av: nad

skriv typ att du vill ha en lägenhet på minst 30 kvm (eller vad du nu vill ha) i centrala hbg (eller var du nu vill bo) och att maxhyran ska vara 3500 (eller vad du nu kan tänka dig att betala) och att du vill hyra den i minst ett år (eller hur länge du nu vill bo där) och ha chans till förstahandskontrakt sen eller så. jag tror det är svårt att få en lägenhet med förstahandskontrakt på direkt, du får nog mest bara andrahand först, men vissa andrahandskontrakt går att ta som förstahands sen när du bott där ett tag. och andrahand behöver ine innebära att du har deras möbler eller så alls.och ang. facebookgruppen kan du skriva typ samma sak fast då går det kanske inte att vara lika kräsen med att det ska vara på just den och den gatan, men det är ju ett bra sätt för folk i din omgivning att ha dig i åtanke om dom känner nån som vill hyra ut sin ägenhet. jag har en kompis kompis som vill hyra ut sin etta (35kvm) vid folkets park i malmö ett år med start från första sept om du är sugen? tror fortfarande att den är ledig. hyra 4400 kr (ganska myckt...) där el/gas/hemförsäkring ingår. kan fråga honom om den fortfarande är tilglänglig...

2008-08-24 @ 12:43:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback