TÄVLING - dissa trender!

image1616
ja, då kör vi
igång dagen (vaknade ganska sent!) med en tävling som jag sa!
priset består av en lyxig presentförpackning vid namn
dirty girl lerinpackning.
paketet innehåller: en lermask, en ansiktsrengöring och en kroppspeeling.
dessa gör din hy fräsch och återfuktad! behövs väl nu i höst?

hur du tävlar:
skriv i en kommentar vilken höst&vinter-trend du totalt dissar och varför du gör det!
inte så svårt va?
när du gjort det så är du med och tävlar!
tävlingen pågår till och med söndag (30:e september!) 24:00. sen dras vinnaren på måndag!
glöm inte att ni måste ange antingen mail eller bloggadress för att jag ska kunna få kontakt vinnaren!

priset kommer från webshoppen ChicOnline.se, och ni ser i raden längst ut i min blogg att jag nu även pryder min blogg med en snygg annons därifrån!
chiconline:s mål är att erbjuda speciellt utvalda skönhetsprodukter från märken som kan vara svårt att få tag på i sverige.
jag tycker att de har väldigt bra priser och tycker att det är finemang att de försöker leverera snabbt efter en beställning. mellan 1-3 dagar har de som mål.
annat praktiskt att veta är att du har 14 dagars öppet köp (som alltid!) och kan betala med kort, postförskott, postgiro eller presentkort! (presentkort kan du köpa på sidan - perfekt att ge till mamma eller tjejkompisen om du har svårt att komma på vad du ska köpa!)

bild från chiconline.se

Kommentarer
Postat av: Lisa

Jag kommer att skippa en del av skinntrenden, Handskar och klänning av det materialet är inget för mej. En annan sak som jag tänker låta bli med är basker, tycker att det känns lite gammalt då jag använt det i flera år.

Postat av: Sandra

En sak som jag total dissar är ridbyxan, som en gammal hästtjej så går ridbyxan helt klart bort. Ridbyxor används i stallet och inte på en catwalk!

2007-09-26 @ 12:33:41
URL: http://enungmamma.blogg.se
Postat av: nad

duu, jag har för mig att du var hos tandläkaren för ett tag sen och gjorde en rotfyllning? hur var det? jag ska göra en i oktober. :'( :'( :'( jag är världens svagaste människa, jag klarar inte av smärta...

2007-09-26 @ 12:35:32
Postat av: sofie

jag ska tänka på saken :)

2007-09-26 @ 12:39:16
URL: http://hotstuffs.blogg.se
Postat av: Paula

Då jag inte är lagd åt det eleganta hållet rent klädmässigt så kommer jag inte följa trenden med lady-liknande kläder såsom pennkjolar, figursydda kappor och små blusar.

2007-09-26 @ 12:54:08
URL: http://bortskamdabarn.blogg.se
Postat av: Wysteriia

Du får se till att besöka badhuset snart då ;)
Ska klura lite om se om jag kommer på någon trend jag inte gillar ;)

2007-09-26 @ 13:08:07
URL: http://Wysteriia.blogg.se
Postat av: mikaela

nad: tyvärr har jag aldrig gjort någon rotfyllning så jag vet inte hur det är. det var bara ett minihål jag lagade när jag var hos tandläkaren!

2007-09-26 @ 13:12:05
URL: http://kela.blogg.se
Postat av: maria

Den enorma skinntrenden så klart!
Jag köpte en fuskskinnjacka men det är allt, blir den här trenden för stor pushar vi ju på att folk ska bära skinn och fler och fler djur slaktas till detta syfte. Jag tycker det är helt ok att man använder skinnet på en ko som redan är död men då den dödas i enbart detta syfte blir jag äcklad. Många djur flås dessutom levande för bästa möjjliga "lyster" i skinnet/pälsen. HORRIBELT!
Jag hoppas att alla som hakar på den här trenden spanar in 2-hand skinn istället, eller gör som jag och köper fuskskinn. Billigare blir det ju också!

2007-09-26 @ 13:46:15
URL: http://mariasmode.blogg.se
Postat av: sofie

Årets höst diss trenden för mig blir: knästrumpor, okej om modellerna på catwalken har det, men det är ingeting för mig.
Men varför? Jo dom får mig bara att tänka på Britney Spears i hennes video "Hit me baby one more time" där hon dansar runder med flätor, öppen skjorta och knästrumpor.
Denna videon får mig bara att må dåligt. Hur Britney kan gå från att vara en stor popstjärna till en kändis som rakar av alla hår på huvudet, är för mig är det bara en enda stor gåta.

2007-09-26 @ 14:13:29
URL: http://hotstuffs.blogg.se
Postat av: memilla

Jag dissar metallic-leggingsen :/ Jag kan inte på något sätt hitta snyggheten, coolheten, fräschheteh, skönheten eller mysigheten med dom.
Det är bara därför :D
Ha en bra dag!

2007-09-26 @ 15:32:00
URL: http://memillakilla.blogspot.com/
Postat av: Elizabet

Jag dissar de färgade tightsen de är till för clowner och pippilångstrump, inget annat:P

2007-09-26 @ 15:46:17
URL: http://Elizabet.blogg.se
Postat av: I

Jag kommer definitvt att skippa färgade strumpbyxor, tycker att de är mer passande på en femåring än en 23-åring. Jag kommer även att skippa babushka sjalarna, så de ryska tanterna får behålla sina sjalar för min del.

2007-09-26 @ 18:38:53
URL: http://irenaosophie.blogspot.com
Postat av: Visions Of Johanna

Jag dissar lackleggings!
Jag tycker inte det är snyggt, på vissa okej.. Men nee inget för mig! Det blir liksom för mycket! Snyggt på en utekväll kanske. Men absolut inget ni kommer se mig i! Och ännu värre är ju skinnbyxan! Cheap monday har kommit ut med en och det ser ju bara för hemskt ut! BIG NO NO från Johanna^^

2007-09-26 @ 18:48:26
URL: http://visionsofjohanna.blogg.se
Postat av: cornelia

jag totaldissar de höga, utsvängda illblå jeansen. än så länge har jag inte sett NÅGON med såna byxor. det förklarar allt.
men jag vill också skriva nåt som jag tycker e snyggt, och det är oversized-koftor till ett par leggins. snyggt och trendigt.
senapsgula och svarta accessoarer är även snyggt till t.ex en grå tunika,klänning eller kofta.
lots of love

2007-09-27 @ 13:09:13
Postat av: Sofia

Jag dissar med STORA bokstäver latex tightsen. Latex förknippar jag med typ .. porr? haha.. nej men seriöst, visst catwalk tjejerna kan säkert få på sig latex tights. Men jag är en storlek 38, jag har en rejäl saftig rumpa med lår därtill. Jag kännde mig som en falukorv. Dom la sig nästan i valkar på mina lår/rumpa.. Vi nordiska tjejer är ju vackra med våra former och det kan vi då visa på andra sätt än det hemska korvskinnet. KramKram Sofia

2007-09-27 @ 22:26:57
URL: http://souuf.blogg.se
Postat av: Lina

Hit: skinnkjol o lacktights, redan införskaffade. Mer negativ till färgade strumpbyxor, den enda färgen förutom svart är nog grå. Men är det en färg?? hmm

2007-09-29 @ 19:04:15
URL: http://www.liihna.webblogg.se
Postat av: Dress Like a Princess

Det är inget svårt val hos mig, jeansen som jag precis bloggat om i min blogg, de med vida ben går fetbort hos mig. Tycker inte de är alls snyggt, särskilt inte om de är förlånga med. Usch. Däremot byxor/kjolar med hög midja, de är grejer de :)

2007-09-30 @ 16:41:57
URL: http://dresslikeaprincess.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback