pro-funktioner!

såhär lyder ett meddelande från blogg.se.
detta låter ju finemang, då kan jag ju bli av med mina fula ramar runt bilderna,
hur var det nu man gjorde det?
får börja pula lite med detta i helgen, eller när jag får tid. i helgen är det ju fest och jobb.


Nu har vi släppt alla funktionerna fria i Bas-medlemskapet, förutom publicering på egen domän/server. Reklam på bloggen blir således den huvudsakliga skillnaden mellan Bas och Pro/Biz-medlemskap.

Detta innebär att du som har basmedlemskap kan designa din blogg genom att ändra i stilmallen och lägga till eller ta bort kod i kodmallarna helt fritt.

En konsekvens av denna frihet blir att vi kommer att ta betalt för att hjälpa till med eller svara på design-, stilmalls- eller kodmallsfrågor. En handledning för de allra enklaste stil- och kodmallsändringarna kommer att läggas ut i morgon.

Vi kommer fortsättnings bara att ge kundsupport för uppenbara fel i stimallarna. Om du får problem med stil- eller kodmallar som du håller på att ändra, måste du således, innan du kontaktar kundsupport med
frågor, återställa stil- och kodmallar och testa om det är dina ändringar som orsakat felet eller om det finns ett fel i basmallarna.

Vi rekommenderar att du startar en extra blogg för att testa ny design och att du, först när du är nöjd med resultatet, kopierar stilmall och ev. kodmallar till din huvudblogg. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback