en liten fråga bara...

på vilka ställen i göteborg finns h&m trend? (kommer inte in på h&m:s hemsida för tillfället).
förmodligen blir det en liten resa dit nästa helg eller nästa igen för att hälsa på släkten där.
självklart tar jag även emot andra shoppingtips. second hand-butiker, roliga fyndbutiker osv. kom med alla tips ni har! :]

Kommentarer
Postat av: doh

hmm här i gbg känns det svårt att tipsa om affärer för min del, det känns som att bara man går runt lite själv upptäcker man en massa affärer :)

det räcker att man tar en högersväng istället för en vänstersväng en dag :)

ett tips är att skippa nordstan och tja gå till prickig katt vid grönsakstorget, sedan kanske dra runt vid domkyrkan/viktoriapassagen , kompassen och leta dig igenom alla små gångar och sånt :D finns en massa affärer där som man kanske inte ser vid första anblick som är roliga att kika i :) monki ligger t.ex. mitt emot okey vid biopalatset :)

sedan finns det en rolig secondhand butik som heter broadway and sons i närheten av domkyrkan :)

sen är det alltid roligt att promenera vid haga/järntorget såhär nära jul :D vet inte om de börjat med julmarknaderna än , men det är helt underbart att gå där då :) känns som en helt annan värld :) och så ligger secondhand affären emmaus i närheten :)

är dålig på att ge vägbeskrivningar, men om du är i dessa områden så är det bäst om du helt enkelt går runt och upptäcker själv för det finns många roliga affärer :) och frågar du efter de jag tipsat om så kommer någon garanterat kunna visa dig vägen genom att bara peka eller nåt om du är i rätt område :)

ha det så roligt!

2006-11-27 @ 09:11:25
Postat av: mikaela

doh: ååh, tack för en massa bra tips! :]

Postat av: lovisa

hihi H&M Trend finns i Nordstan, på Avenyn och i Kompassen. Nordstan har mest men Avenyn har mer kvar och inte lika mkt folk (jag har jobbat där) så om du ska ta en runda så rekomenderar jag Avenyn hihi pöss!

2006-11-27 @ 17:51:26
URL: http://tablettask.blogsome.com
Postat av: x Emeli

Jag måste bara påpeka att H&M i Nordstan OCH Kompassen har mest av Trend. Tror till och med Kompassen har lite mer, och oftast finns plaggen kvar längre där :)

2006-12-05 @ 18:30:08
URL: http://www.manhattanmyday.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback