update

la till lite på h&m beställningen idag.
detta är vad som komma skall;

denna veckan (fast det står fortfarande packning pågår sedan den 20:e! hmm..);


nästa vecka;

någon som vet hur kvalitén på linnet är? åker det upp på halva magen under andra tröjor?
let me know! vill inte ha det annars..


vecka 36;


vecka 37;

det var denna blus och det vita linnet som jag lade till idag. fast det vita linnet blev gratis efter som jag hade 50:- rabatt på koden; 6519.

vecka 43 (SUCK!!!);


UPDATE: jag har redan tagit bort det vita linnet från beställningen. fick redan dåliga vibbar av det! ;P tips på andra billiga bra baslinne i stil med detta?

Kommentarer
Postat av: Josefine

Vilka fina saker du har beställt!=)Har också beställt den baskern + den andra men ingen halsduk dock...ska kanske beställa den svart/gråa halsduken i så fall det passar ju till min skinnjacka!=)Linnet kan åka upp lite ja, jag brukar stoppa in dom i byxorna om jag har dom under en tröja eller så och sen alltid dra i det när det är blött så blir det lite längre.Men jag gillar dom jättemycket! Du måste skriva hur jeansen sitter sen när du fått dom, är också sugen på att beställa dom=) Ha en bra kväll!

Postat av: Hanna "Hans"

beställde det där linnet i grått och det satt bra först, men efter en tvätt åker det upp och är bara blä, det krypmte verkligen på längden, nu har jag det att sova i :P

2006-08-23 @ 20:41:26
URL: http://hannutt.blogspot.com
Postat av: mikaela

josefine: tack så mycket! tycker också att baskern är jättesöt. men jag har ingen aning om ifall jag passar i det eller inte. haha!
okej, kanske ska avbeställa linnet då.. ska skriva om jeansen sen när dom kommer. har tre par &denim-jeans redan och dom sitter jättebra! :]

hanna: naj, vad tråkigt! :/ ska nog försöka hitta något annat istället då.

2006-08-23 @ 20:49:45
URL: http://kela.blogg.se
Postat av: Hanna "Hans"

jag tycker h&m's andra baslinnen är bättre :) alltså inte divided... annars tycker jag lindex har bra! jag har den där skjortan och jeansen, love them both! =)

2006-08-23 @ 20:59:40
URL: http://hannutt.blogspot.com
Postat av: mikaela

hanna: ja, jag har också andra baslinne från h&m. de är bra, så jag kanske ska satsa på ett sånt i vitt istället! :] kanske ska kolla på lindex, för det har jag aldrig gjort. har sett jeansen på dig - gorgeous! oh, längtar tills jag får mina!

2006-08-23 @ 21:13:38
URL: http://kela.blogg.se
Postat av: Ämäli

jag tycker du ska köpa linnet. har själv flera stycken och dom är kanon! MEN! jag har strl 34 vanligtvis & på linnena får jag gå upp till 40-42, för att dom ska hålla sig efter tvätt. Köper man bara större storlek än vanligt är dom super :)

2006-08-23 @ 21:31:56
URL: http://www.nogg.se/kokoshallon
Postat av: carro

Jag har den blåa blusen med band runt höften, skitsnygg är den. och jätteskön. Jag älskar längden på ärmarna.

2006-08-23 @ 21:43:15
URL: http://jenilorac.blogg.se
Postat av: mikaela

ämäli: ah, nu är det redan för sent. kanske bättre att jag provar det i butik och ser hur det känns! :] och jag har inte storlek 34 så jag kan inte gå upp så många storlekar. 42 är ju största. men det hade kanske funkat.. hm, får se!

carro: åh, ska bli kul när den kommer. den ser superfin ut på bilden i alla fall.

2006-08-23 @ 21:56:24
URL: http://kela.blogg.se
Postat av: nelle

Jag har också nyligen beställt den blåa blusen. nicenice :D Angående linnet, så JA, det kommer att åka upp som alla andra H&Mlinnen. jävla mission är det :(

2006-08-24 @ 17:21:26
URL: http://cornelle.blogg.se
Postat av: mikaela

nelle: har du fått den hemskickad redan eller ud väntar också på den? det hade varit kul om man kunde få läsa din blogg! :] maila mig på h0neysuckle_@hotmail.com om man kan få tillträde!

2006-08-24 @ 20:36:45
URL: http://kela.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback